İcimdeki potansiyelin tamamını kullanamayıp derslerden sonra yoruluyorum
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İcimdeki potansiyelin tamamını kullanamayıp derslerden sonra yoruluyorum
-
24-10-2022, 01:32:45Ortaokuldan beri cok calışan bir oğrenciydim, bayağı mola falan verdim ama artık liseye yeni gectim fazla calışıyorum ama nasıl desem hemen yoruluyorum. Cok isteğim var, cok hayalim var ama artık hemen yoruluyorum. Eskisi gibi değilim. Evet, artık konular daha zor ama yani ezberim iyi, sayısalım iyi ama tam potansiyel kullanamıyorum. Ortaokula bakarak soylemiyorum 8. sınıfta lise konularına merakımdan bakıyordum ve yapıyordum ama artık hemen yoruluyorum. Ders calışamıyorum fazla boyle giderse cok geride kalacak gibiyim. Ne yapabilirim? İcimdeki tam potansiyele engel olan bir şey var gibi bu ders calışmamak icin bir bahane değil cunku zor şartlar altında da calıştım. Zevk alıyorum bayağı ama hemen yoruluyorum. Hızlı ezber yapabiliyorum aklımda cok iyi kalıyor. Hafızam iyi, sayısal da iyiyim ama hani onu tam kullanamıyorum. Onceden LGS'ye hazırlanırken coğunlukla 10 saat ustu calışırdım şimdi birkac saat calışma veya dersi dinledikten sonra hemen yoruluyorum. Konuları yapabiliyorum ama boyle ha bire yoruldukca hep kısıtlanıyor hani olmuyor belki bahane olarak goruyorsunuz ciddiyim engel oluyor. Hemen yoruluyorum cok calışamıyorum. Ne yapabilirim sizce icimdeki potansiyeli cıkarabilmek icin? Cunku artık zamanı geldi diye duşunuyorum cok zorlanıyorum boyle ha bire yorulmaktan ve artık bir şeyleri başarmak istiyorum.