Benim hayalimde aynı 2 şey var. Ya normal yayıncı veya icerik ureticisi ya da donanım ile ilgili icerik ureten kanallar gibi. Bu konuya kucuklukten beri ilgim var. Her yerde goruyorum ileride ne olmak istiyorsan onun peşinde koş. Ben bilgisayar muhendisi veya diğer onun gibi meslekler istemiyorum. Şu an lise 3'e gidiyorum. Dediğim gibi icerik uretmek istiyorum ama bunu yapabilecek ekipmanlarım ve donanımım yok. Eğer şu sıralar başlamasam da gec kalmış olabilirim. 1 sene sonra da universite sınavı var. Buyuk ihtimal pek de bir şey yapamayacağım ilk sene. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bir yazıda gordum. Bir mesleğe girerken daha cok sizin ilgilerinizi soruyorlar. Diploma kucuk bir kısım demişti. Yani dediğim gibi bu platformda gec kalır ve gelişemez isem en kotu boyle bir mesleğe falan girerim diye duşunuyorum. Ama bir yandan da o kadar işsiz insan aklıma gelince bir tedirgin oluyorum. Şu anki kotu bilgisayarımı satıp ustune de az para eklesem yeni bilgisayar olabilirim dort bin TL'ye. Sizce ne yapmam gerek?