Selam herkese oncelikle ben insanlarla oyle aman aman iletişim kurabilen birisi değilim normalde bir dershaneye gidiyordum o aynı dershanenin farklı bir şubesine gecme kararı aldım eve daha yakın olduğu icin. Bugun kendim gidip kayıt vesaire yaptırdım dershane listesine baktığımda bir de ne goreyim? 22 kız 4 erkek var toplamda neyse konu bu değil geceyim bunu dediğim gibi işte olay yarın gidip dershaneye başlayacağım yeni insanlar yeni kişiler falan cok geriliyorum acıkcası olayın kız sayısı ile alakası yok onu belirtiyim şaşırdığım icin soylemiştim direkt insanlarla iletişimi cok iyi kuramıyorum yaşıtlarımla vesaire. Şimdi oraya gideceğim herkesin kendi ortamı oluşmuş zaten bir grupları olacak vesaire bayağı sıkıntı olacak benim icin.
Yarın icin taktik onerebilir misiniz şimdi bana?
Ne yapmalıyım gec kalayım mı veya kalmayayım mı ben gec kalma taraftarıyım acıkcası cunku herkesin sırası bellidir buyuk ihtimalle gidip oturduğum sıra başkasının cıkarsa bayağı kotu hissederim gec kalıp boş olan yere gecmeyi planlıyorum acıkcası ne kadar mantıklıdır veya başka taktiğiniz var mıdır?
İlk defa dershaneye giden biri ne yapmalı?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlk defa dershaneye giden biri ne yapmalı?