Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her sene yuzlerce kitap uretiliyor, bunlardan bazıları basılmıyor ve PDF şeklinde erişilebiliyor. Bunlar meslek liselerinde meslek derslerinin mesleği anlatan, oğreten kitapları oluyor genelde. Ancak bir kısmı da hobilerle alakalı. Arasında okuyup olmak istediğiniz meslek ya da yaptığınız meslekle ilgili bilgi edinebileceğiniz kitaplardan tutun, edinebileceğiniz hobilere, bireysel ses eğitimine kadar coğu konuda yuzlerce sayfalık kitaplar mevcut. Yavaş yavaş kitaplar hazırlanıp paylaşılıyor, zamanla yayınlanan kitap sayısı artacaktır. Şu an yuzlerce kitap mevcut, erişilebilir halde.

Ornek eğitici kitaplar;
Bireysel ses eğitimi, klarnet, kemence, piyano, bağlama, gitar.
Tuketici davranışları, robotik ve kodlama, temel fotoğraf, geleneksel turk sanatları, temel itfaiyecilik, temel desen, temel ulaştırma, beslenme, fotoğraf yorumlama.

Site;

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Mudurluğu | EBA Portalı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Mudurluğu | EBA Portalı
meslek.eba.gov.tr

Ders kitapları ve oğretim materyallerine tıkladıktan sonra istediğiniz bolumu secin. Coğu meslek eğitimi kitabı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kısmında