Dostlar gunaydın. Galiba acıklama yapılmış. 30 Kasım'dan sonra staja devam edilecek diye. Zorunlu mu? Ben gitmek istemiyorum. 30-40K vaka cıkıyor. En riskli illerden birinde yaşıyorum. Staja da gitmeyi gram duşunmuyorum. Zorunlu olacak mı? Okul grubuna sabah sozleşme atıldı. Orada veli imzası diyor. Ailem imzalamayacak. Onu imzalamazlar ise. Staja gitmem zorunlu olmaz değil mi?

Meslek lisesi oğrencileri stajlarına devam edebilecek Mesleki eğitim merkezine kayıtlı cırak oğrenciler ile mesleki ve teknik ortaoğretim kurumlarında oğrenim goren 12'nci sınıf oğrencileri işletmenin talebi ve...
www.cnnturk.com

MEB'den Stajlar İle İlgili Onemli Acıklama Kamuajans.com – T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Mudurluğu'nden ''Yuz Yuze Eğitime Ara Verilen Tarihlerdeİşletmelerde Beceri Eğitimi/Staj'' acıklaması
www.kamuajans.com

MEB'den staj acıklaması: Stajlar iptal mi? 12. sınıf staj ne zaman başlıyor? Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Mudurluğu "Yuz Yuze Eğitime Ara Verilen Tarihlerde İşletmelerde Beceri Eğitimi ve Staj"lara ilişkin il...
www.cnnturk.com