Arkadaşlar olayı hemen hızlıca anlatıyorum virus yuzunden malum okul iş yeri vs. yerler kapalı uzaktan eğitim goruyoruz. Ancak ben bu uzaktan eğitimden bir o kadar şikayetciyim. Sebebini anlatayım arkadaşlar canlı derse giriş yaptığımda hocaların bazıları ekranını paylaşıyor gayet iyi anlıyorum ancak bazı hocalar duzgun anlatamıyor sesi kesiliyor veya goruntu kalitesi duşuk canlı dersten duşuyor. Hatta bazı hocalar oyle anlatıyor ki guleceğiniz geliyor ya tamam ben hocalara saygım sonsuz ama hocanın birisi telefonu onune koymuş defteri kendine dondermiş tersten yazıyor ne yazdığını goremiyorum.

Bazı hocaların sesi kesiliyor goruntuleri piksel piksel oluyor. Bence meb ve diğer hocalara uygun bir laptop ayarlanması gerekiyor ekran paylaşan kaliteli bir laptop veya başka bir program ayarlanmalı. Lakin sınavlar yaklaştı hatta geldi ben coğu konuyu bilmiyorum. Ustelik ders esnasında elektrik kesilmesi internet kopması yuzunden bircok dersimden eksik kalıyorum. İnternette konular oluyor oradan izliyorum ancak okul gibi değil bir hocanın ağzından anlatması beni konuya daha da icerine alıyor sizce bu canlı ders duzeltilmeli mi?