Henuz 10. sınıfa gidiyorum. Sağlık lisesinde okuyorum. Fakat evimin 10km uzağında olması ve oğretmenlerin gelecekteki staj icin aşırı disiplinli davranmaları okuldan soğuttu. Bir ornekle acıklamak isterim okulun disiplin anlayaşını. Okulun bir kısa kollu uniforma bir de sweati var. Sabah 1 saat dolmuş durağına yol yuruduğum icin sabahta hava soğuk olduğu icin ceket giyiyorum ilerleyen saatlerde okuldayken cıkarıyorum diğer turlu sweatin icinde cok terliyorum. Okul mudurumuzden gec kağıdı almaya gittiğimde (okula giden dolmuşlar hep dolu olduğu icin binemedim) niye ceket giyosun sweatin nerede dedi. Altıma eşofman giydiğim icinde (benim sucum ama hic pantolon giymem 5 6 senedir) derse almadı eve git dedi. Boyle bir olay yaşayınca cok soğudum adam oyle ki okulda ara sıra okul sweat ile geziyor cok aşırı komik oluyor.
Arkadaş ortamı falan var ama oğretmenlerin sanki hapishanedeki gardiyanlar gibi ahkam kesmesi ve sadece susmamın istenmesi sinirden kusmama neden oluyor(gercekten kusuyorum). Acık liseye gecsem ne kaybederim? Universite de konservatuar okumak istiyorum.