Merhaba arkadaşlar, ben LGS'ye hazırlanan 8. sınıf oğrencisiyim. Eylul ve ekim aylarında calıştım ancak hic beklediğim gibi guzel ve sıkı bir calışma yapmadım. Ekim ayındaki soru sayımı saydım ve bu ay yaklaşık -bir tık fazlası da olabilir- 1400 soru cozmuşum. kimisine az, kimisine cok gelebilir ama benim icin az. Benim bir hedefim var o yuzden kasım ayından itibaren inşallah cok sıkı bir şekilde calışıp ve de bunu hazirana kadar goturmeyi istiyorum(dershaneye gitmiyorum maddiyattan dolayı değil ailem teklif etti ama dershane bana gore uygun olmadığı icin istemedim. Zaten şu ana kadar tek başıma iyi bir oğrenci olduğumu duşunuyorum hava atmak icin soylemiyorum sadece temelimin sağlam olduğunu gostermek istiyorum: Ortaokulda Full okul birinciliği+bursluluk sınavı kazanmış biriyim. İnek değilim sadece kazanımlar basit olduğu icin sınavdan 1 gun once tekrar edip 100 aldım ama yine de temelim sağlam xd.)Neyse soruma gelecek olursak: Şu andan itibaren yuzde 2'lik dilim veya daha iyisi, 450+ puan icin gunde ort. Kac soru cozmeli, kac saat calışmalı ve denemelere başlamalı mıyım? Branş denemesi satın aldım Turkce-matematik-fenden onları cozeceğim bir de sizce dışarıda denemelere girmek icin nasıl bir yontem bulmalıyım ozel okul vs?