İyi akşamlar.
Maalesef hayatımın en buyuk pişmanlığı olarak bir halt yedik ve ozel okula yazıldım. Hasan kalyoncu universitesi 3. sınıf İngilizce oğretmenliği bolumunde okuyorum. Pandemi doneminde uzaktan eğitime gecildiğinde kimseye derslerden bırakmazlar diye duşunup yaklaşık 5 5-6 dersten kaldım ve şu an oyle bir durumdayım ki alttan derslerim bir kısmını verdim ama alttan dersleri aldığım icin o donemin asıl derslerinden birkacını alamadım o yuzden ikinci donemde dort tane alttan dersim kaldı ama bunları alırsam bu yılın ikinci doneminin derslerinden birkacını yine alamayacağım. Yani kısacası kredim yetmiyor ve babamın bir yıl uzatacak kadar maddi durumu yok. Şimdi asıl sorum şu ben alamadım dersleri yaz okulunda almayı duşunuyorum eğer yetiştiremezsem ve okulu uzatırsam para vermemek icin son yıl okulu dondurup senenin sonunda yaz okullar başladığında yaz okuluna gidip kaldığım dersleri verebilir miyim? Biliyorum bence de mumkun değil ama insanın icinde bir umut olur ya yine de sormak istedim. Teşekkur ederim.
Okulu dondurup yaz okuluna gidilir mi?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Okulu dondurup yaz okuluna gidilir mi?