Kotuleşen dersler nasıl duzeltilir?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Kotuleşen dersler nasıl duzeltilir?
-
23-10-2022, 23:24:405, 6 ve 7.sınıflarda oğretmenlerin gozunde hep cok iyi gelecek vadeden biri olarak gorulurdum. Denemelerde okulda derece yapardım. Okuldaki genelin 60-70 ile gectiği dersleri zorlanmadan 95-100 ile gecerdim. Ne olduysa 8.sınıfta oldu. Genelin 70-90 ile gectiği dersleri 50-60 ile gecmeye başladım. Denemelerde 250-300 almaya başladım. Sene sonuna kadar boyle devam etti. Sene sonunda lise sınavına girince %11'lik bir dilime girdim fakat ilde o dilimle alan iyi bir lise olmadığı icin ortalamayla alan bir liseye 96 ile girdim. Lisedeki ilk bir iki hafta 8.sınıf gibiydi pek bir fark goremiyordum fakat konular ilerledikce ortaokuldan hicbir şey bilmediğimi gordum. Derslerde konuşulan coğu şeyi anlamıyordum ve sınıfın neredeyse hepsinin cok kolay dedikleri soruda kalem bile oynatamıyordum. Şimdide 9.sınıfın ilk birkac sınavına girdim coğundan 50-60 arası bekliyorum. Duzeltmek icin cok gec olduğunu duşunmuyorum fakat nasıl duzelteceğimi bilmiyorum tecrubeli abiler, ablalar yardım ederse sevinirim. (Ortaokulda gittiğim okulun akademik başarısı yuksekti)