Oncelikle iyi forumlar. Lise son sınıf oğrenicisiyim. Nasip olursa seneye universite sınavına gireceğim, matematik haric hicbir derste sıkıntım yok. Matematik cozerken ağlama derecesine geliyorum. Belki de yapamadığım icindir. Gunde 2-3 saat calışarak matematik netimi 20 nete cıkartabilir miyim? Hedefim bilgisayar muhendisliği olduğu icin matematiğe kafayı taktım yoksa ben sozelciyim esasında edebiyattan 35-36 net cıkartabiliyorum. Şimdi ben bu matematikle ne yapacağım? Bana kaynak onerme imkanınız var mı? Pratik zekam iyidir bu arada. Fakat zamanında matematiğe onem vermeyip tekrar etmediğim icin ceremesini cekiyorum. Antrenmanlarla matematik diye bir seri var. 4 kitaptan oluşuyor biri onermişti, onun 4'unu de ve 2 adet de geometri kitabı var. Onları alıp onlarla başlamak mantıklı mı? Yoksa başlangıc icin onerebileceğiniz bir kitap veya seri var mı? Gec kaldığımın farkındayım, fakat sadece matematikte sıkıntım olduğu icin pek sorun etmiyorum. Erken oğrenebilen bir insanım iyi kitaplarla 20-25 nete cıkartabilirim kendimi fakat matematikte hangi yayınların konu anlatımı ve soru bankları yararlıdır gram bilgim yok. Yardımcı olursanız cok sevinirim.