Meslek lisesi bilişim teknolojileri bolumunde 12. sınıf oğrencisiyim...

Bu sene universite sınavına gireceğim ve nasıl hazırlanacağım hakkında bir bilgim yok.
YouTube'dan birkac videoya falan bakıyorum ama fazla somut bir bilgi yok elimin altında, genellikle motivasyon, nasıl derece yaptım gibi videolar izledim.

Bu hafta itibaren staj başladı. 3 gun staj yapıyorum işte ondan sonra perşembe ve cuma Online dersler oluyor birkac tane.
Onumde 7, 5 ay gibi bir zaman var. Duzeyim kotu değil ortalama veya ortalamanın biraz ustu olabilir temelim.
Dershaneye gitmiyorum. Artık calışmak istiyorum, YouTube'dan olsun kitaptan olsun bir yerden başlamak istiyorum.
Guzel bir yerde ortalamanın ustunde bir universitede 4 yıllık bilgisayar muhendisliği okumak istiyorum.
Hani bir yandan kendimi geliştirmek istiyorum programlamada C# falan olsun ama once bir ders calışmaya başlıyayım ondan sonra duzenimi oluşturursam kendimi geliştirmeye devam ederim bolumum hakkında.
Eğer sıkı calışma planım olursa bilgisayar muhendisliği hakkında kendimi geliştirmeyi sonra da yapabilirim yani universite zamanlarında. Şu an tek derdim ortalamanın ustunde 4 yıllık guzel bir universiteye gitmek. Nerede yaşarım, hangi universite, diğer koşullar vb. hic daha araştırmadım, uzerinde durmadım.

O yuzden bana her turlu tecrube olabilir, nelere dikkat etmem gerek, nasıl bir plan izlemem gerek, universite onerileri, kaynak onerileri vb. olsun her turlu bilgi verebilirsiniz.