Alanyaspor Teknik Direktoru Francesco Farioli, Galatasaray karşılaşmasının ardından acıklamalarda bulundu. Farioli, 2-2'lik sonucun iki takım icin de gayet adil olduğunu ifade etti.
İşte o sozler...
2-0'dan geri donmeleri hakkında konuşan Farioli "Galatasaray'a karşı muthiş bir reaksiyon gosterdik. 15 dakika baskıyı biliyorduk. Sahada acı cektik ama reaksiyon muthişti. Bir sonraki maclar icin bize referans olacak. Planımızdan kopmadılar. Doğru adımlarla gidiyoruz." dedi.
Sadece geriden pasla cıkmak uzerine plan yapmadıklarını soyleyen Farioli "İnsanlar surekli 'Geriden pasla cıkıyorlar' diyor. Her pozisyonda pasla cıkacağız diye bir şey yok. İlk golde uzun oynadık, gol yedik. İkinci golde kısa oynamamız gerekiyordu, ama hata yaptık ve golu yedik. Her dakika geride pasla cıkmıyoruz." ifadelerini kullandı.
Basın toplantısında konuşan Farioli "Galatasaray 10 kişi kalana kadar farklı bir mucadele vardı. Kırmızı karta kadar cok fazla yanlış karar verdik. Guzel olan nokta, oyuncularımız kesinlikle oyundan kopmadılar. 1 puan, iki taraf icin de gayet adil." dedi.
Sacha Boey'in kırmızı kartı hakkında konuşan Farioli "Eğer arkadaşımız, rakipten kurtulsaydı belki karşı karşıya kalacaktı. Bunun değerlendirmesini ben yapmak istemiyorum, ilk kez basın toplantısında sizlerin karşısındayım. Futbol konuşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.
Galatasaray - Alanyaspor macı sonrası Farioli: İki takım icin de gayet adil bir sonuc
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Galatasaray - Alanyaspor macı sonrası Farioli: İki takım icin de gayet adil bir sonuc