Cevabım ikisi de değil. Malum bu sene evden olunca veya dershane fiyatları artınca buyuk bircoğunluk bu tur alternatifleri araştırıyor internette. Ben bu sene liseden mezun olan biriyimve Raunt'u devletin verdiği halini yani sadece uygulamasını kullandım. Yanında verdiği coğu kitap zaten bende vardı. Raunt hakkındaki goruşlerim; internette bedavaya bulabildiğiniz konu anlatımını ve cıkmış soruları iceren, kendi sınavları ve soruları da olan bir uygulama olduğu. Bence paketlerin fiyatları cok yuksek. 500-600 liralık kitap verip 2000 liralık uyelik ucreti sunuyor. İnternette kısa bir araştırmayla branşlarında en iyi olan YouTube kanallarını bulabilirsiniz. İsterseniz AdBlock veya YouTube Premium kullanarak reklamları da engellemiş olursunuz. Eğer son sınıfsanız 2000 liraya 40-50 kaliteli kitap ve 20-30 deneme alıp senelik kitap masrafınızın coğunu cıkarabilirsiniz. Ayrıca testleri kontrol ederken surekli ekrana bakmamış olursunuz. Son sınıf değilseniz zaten en fazla 400-500 liralık kitap işinizi gorecektir, kalanı da cebinizde kalmış olur.
Bu tur uygulamalar sizi girmeye zorunlu tutmuyor, deneme sırasında ekrana bağımlı kılıyor. Dershanelere gore cok ucuz olsa da rehberlik dedikleri hizmeti de beğenmedim. Ancak ailenizi kandırmak icin alacaksanız alabilirsiniz, dershaneye boşuna para odememiş olursunuz. Onun dışında onermiyorum.
Doping hafıza vs Raunt
Eðitim Öðretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Eðitim Öðretim Genel Konular - Sorular
- Doping hafıza vs Raunt