Selamun aleykum. Şu an lise 3'e gectim ve ileride ne yapacağıma tam olarak karar veremedim her farklı fikir gorduğumde acaba bunu mu yapsam ileride diye aklımdan geciyor surekli. Teknolojiye karşı bayağı merakım ve bilgim var ileride bu konuda bir şeyler yapmayı duşunuyorum. İmkan olsa yurtdışında calışırım diye duşunce gecti aklımdan en aşağı 500-1000 Euro alsam bile TL karşılığı iyi bir para ediyor. O işlerde oyle kolay olmuyor gerci ama bircok tanıdığım insan birden bire koşeyi dondu resmen.

Universite okumayı istiyorum ama universite sınavlarının konularına bir bakayım dedim butun hevesim resmen kactı. O kadar cok sayıda ders ve her dersin ayrı ayrı konuları var ki sanki bir insana değil de bir bilgisayara yapılıyor bu sınavsahsen ben mi gozumde cok buyutuyorum yoksa eğitim sistemimizin beklentileri cok ust noktalarda mı cevap bence acıkca ortada. Yapacak bir şey yok bu sisteme rağmen elimden geleni inşallah yapacağım.

İleri de ne yapabilirim nereden başlayabilirim en kotu ihtimal olarak lise mezunu olupta neler yapabilirim bana bir yol gosterirseniz cok memnun olurum.