Babamla bir aralar durmadan bunun kavgasını yapardık sadece matematiğim zayıf olduğu icin tum derslerim zayıf sanıyor, oynası orta okuldan liseye kadar en duşuk ortalamam 70 oldu o da 10. sınıf matematiği ve kimyası yuzunden, kafam bu 2 dersi gram almıyor yapmaya calışıyorum uzerine gidiyorum ama yok olmuyor. Şu an 11. sınıfa gectim dil bolumundeyim bu sefer de anneme bir turlu ingilizcemin iyi olduğunu kabbulendiremiyorum, kadın benden sadece okul ingilizcesiyle İngiliz'ler gibi şakır şakır konuşmamı bekliyor. Acıkcası bu 2 durumu nasıl kabullendireceğimi bilmiyorum her turlu uste cıkıyorlar eğer kendimi savunmak icin birkac şey dersem de hayırsız evlat oluyorum. Kuzenim var 30 yaşında o da dil bolumunden mezun sadece onun dediği şeylere inanıyorlar. Bundan 1 hafta once bize geldi boyle okul konusu acıldı abim diyor ki sadece okul ingilizcesiyle benim gibi konuşması imkansız diyor, adamın dediği her şeye haklısın diyerek kafa sallıyorlar aynı şeyleri ben soyleyince kızıyorlar. Var mı benim durumumda olup ta bu durumu cozebilen yoksa bu donem bu sorunu cozemezsem kafayı falan yerim ben.