Forumda benzer konular var fakat benim durum bir tık değişik. Ben en başta bilmeden bilgisayar muhendisliği istiyorum derken bana bilgisayar muhendisliği secmektense herhangi bir dalını secip uzmanlaşmanın daha mantıklı olacağını soyleyerek yazılıma yonlendirdiler. Lise boyunca yazılımı hayal ederek okudum, mezuna da kaldım fakat yine cok duzenli calışmayınca sonuc pek ic acıcı değildi. Tercihte başta yazılım muhendislikleri yazıp gelmeme ihtimaline karşın bilgisayar muhendisliği yazmıştım ki bugun sonuclar acıklandı ve bilgisayar muhendisliği kazanmışım. Gereksiz uzun hikayeyle kafanızı doldurma aşamasını gectiğime gore, şu anda ilk yarıyılı doldurup yazılıma gecmeyi hedefliyorum. Hedefimde sebat etmeli miyim yoksa bilgisayar muhendisliği yazılımdan daha mı avantajlı? Gereksiz bir ton devre elemanıyla vs. vakit kaybedersin yazılıma gec tavsiyeleri alıyorum fakat bilgisayar okuyan varsa onlardan oğrenmek daha mantıklı olur diye sorayım dedim. Universite bittikten sonra da yurt dışında veya yurt dışı ağırlıklı calışmayı hedefliyorum. Şimdiden teşekkurler.
Bir ekleme: Universite Uskudar Universitesi ve iki bolum de İngilizce.