11. sınıf sayısal oğrencisiyim bu zamana kadar pek calışmadım ilk yazılılarım da kotu geldi. 4 zayıfım var. 4'u de sayısal derslerden bu moralimi cok bozdu ama hic calışmadan girdim. Neyime guvendiysem artık 9 ve 10. sınıf ortalamalarım ise sırasıyla 82 90 hicbir zaman yoğun tempoyla calışmadım nasıl calışmaya alışacağım nereden başlayacağım 2. yazılılara 2 hafta kaldı onlara da calışmam lazım. Ama konulara bakınca cok karmaşık geliyor hic calışasım gelmiyor. Mesela gecen dinamikten konu videoları izledim test cozmeye gelince neredeyse soruların hicbirini yapamadım bu da isteğimin kaybolmasına neden oluyor okulda boş geciyor zaten onceki konularım eksik olduğunda kimya fizik matematikte dersi dinlemiyorum bile anlamadığim icin.8. sınıfta ise tum derslerim cok iyiydi. Kimsenin cozemediği matematik sorularını bile cozuyordum. Ne ara bu hale duştum...arkadaşlarımın neredeyse hepsi cok iyi durumda galiba. Ben bu liseyi şans eseri kazandım neyse 2 haftada 2. yazılı konularıni bitirmeye calışayım biter herhalde