Başlıkta da belirttiğim gibi Turkce netlerim ilk denemelerimde (27-34 net arası) cok iyiyken en son denemede 18,75 net yaptım. Sebebini inanın hic bilmiyorum yani hic calışmadan girdiğim ilk denemelerde cok iyi giderken sonradan fena bir duşuş yaşandı. Bu yaşanan duşuş benim moralimi alt ust etti tabii ki ve sinirlendirdi. Yani soruyu okuyorum ve o şıkkın doğru olduğuna adım gibi emin oluyorum fakat yanlış cıkıyor. Sonrasında tekrardan soruya baktığım zaman yine okuyorum yine işaretlediğim şık doğru geliyor ve asıl doğru olan şık cok alakasız oluyor benim icin. Galiba şıkların birbirine yakınlığından dolayı kaybediyorum.

Sosyal netlerim iyi 15'in altına duşurmedim matematikte ise 8-9 net yapıyorum (mantık kullanarak) adamakıllı başlamadığım hÂlde. Dershaneye gidiyorum ve yarın 0'dan matematik kampımız başlayacak ve benim icin cok iyi anlatan bir matematik hocası girecek dersimize. Bu sayede matematiğe de gereken sureyi verdiğim takdirde gelişme yaşanacağını duşunuyorum.

Nasıl toparlarım bu netleri? Bu arada toplam netlerim ilk denemelerde 50 net civarı iken şu an 35'e duştu. Şunu da belirteyim ben bu denemelere derse calışmadan giriyordum ve son 2 gundur sıkı bir şekilde calışıyorum. Şunu da unutmayayım mesela ben paragraf soruları cozmeye başladığımda 20. sorudan itibaren kafam duruyor resmen. Okuduğumu anlayamaz hÂle geliyorum ve beynim duruyor. Sizce ben ne yapmalıyım? Bana yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden tum samimiyetimle cok teşekkur ederim.