Merhaba. 7. sınıf oğrencesiyim bilirsiniz ki malum seneye sınav senesi. Yuksek hedeflerim var ve LGS'yi fullemeye kadar gidiyor ama şu anlık bana imkansızmış gibi geliyor. Son deneme sınavında matematik dışında 3 yanlış yaptım matematikle beraber 4. sorun şu ki matematikten sadece 10 soru yaptığım icin 1 yanlışım var. Bundan onceki deneme sınavında 5 soru tek yaptım. Anlayacağınız her şey su gibi akıyor matematiğe gelince tıkanıyorum. Diğer dersleri calışsam fulleyeceğimi biliyorum ama matematik hayal gibi geliyor. Bu son haftalarda duzenli ders calışmaya calışıyorum olmuyor. Normalde ders calışan biri değilim sadece dersi derste dinleyen ve derste oğrendiğiyle deneme sınavlarında birinci olan biriydim.

Şu an cevremdeki coğu arkadaşım gunluk soru cozmelerine başlamış ve ben hic cozmediğim icin ciddi anlamda geriledim 8. sıralara kadar duştum. Gectiğimiz senelerde dersi derste dinlemem yetiyordu ama bu sene diğer derslerde yetse bile matematikte yetmiyor. Mesela okullar eylul'de acıldı aralık ayındayız ve ben o gunden bu gune hic fen cozmedim ama fen hep 20/20. şu son haftalarda duzenli calışmaya calıştığımı soylemiştim. Hep 20 yeni nesil matematikle başlıyorum ve aradan 3 saat geciyor ve ben hala o 20 soruyu yapamamış oluyorum ve salıyorum. Abim eski nesil coz pratikleş diyor ama benim bir sonraki deneme icin 2 belki 1 haftam var ve matematik asla ve asla yetişmiyor. Cok kitap okuyan biriyim hatta dunya klasiklerine başladım kitap okumam yetiştirmem icin yeterlidir diyordum ama paragraf da cozmem gerekiyormuş. 3 gundur kafam cok bulanık ne yapacağım ic bir şey bilmiyorum. Yardım edin.