Merhabalar, bu yıl Ege Universitesi Turizm Rehberliği kazanmıştım ancak konum ve dersler bakımından yetersiz buldum, şu anda ilgi alanlarım olan bilgisayar ya da spor ile alakalı bir şey okumak istiyorum ve aklımda 2 bolum var, bunlar şunlar:
1.Bilgisayar programcılığı,
2.Spor yoneticiliği.
Bu bolumlerden birini okumak istiyorum ancak hangisini okusam bilemedim, OBP'min yarısı kırılacağı icin muhendislik kazanmam cok zor ondan dolayı 2 yıllık bilgisayar programcılığı yazdım. Eğer bilgisayar programcılığı okursam sonrasında DGS ile muhendisliğe gecmeye calışacağım ki eğer bu şekilde bir geciş yaparsam muhtemelen 7 yıl kadar bir okul okuyacağım, yazılıma ilgi alakam da cok fazla ve şu anda Python-Java ikilisini biliyorum. Eğer tam tersi spor bolumunu secersem, bu sefer 4 yıllık okuyacağım ki sporu da gercekten cok seviyorum, uzun zamandır vucut geliştirme ile uğraşıyorum.
Şimdi sizce hangi bolumu secmeliyim? Benim icin calışma ve yurt dışı olanakları (yurt dışında staj ve iş imkanları) gercekten onemli, onları hedef alarak yazarsanız gercekten cok sevinirim.
Universite bolum tercihi nasıl yapılmalı?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Universite bolum tercihi nasıl yapılmalı?