Baylar ben cıldıracağım inanılmaz otesi hayallerim var hepsi bir arada olsun istiyorum ve asla taviz vermek istemiyorum zaten hayalimdeki liseye yaklaşamadım bile Galatasaray istedim LGS'de yuzdeliğim 2, 15 8 yanlışım vardı 7'si dikkatsizlikdi ornek D şıkkındaki yazıyı a şıkkında gordum sonra aynı şekilde D şıkkındaki gorseli a şıkkında gordum falan falan cok abartılı hedeflerim var ailemin beklentileri az değil ben kendindem onlardan bile daha fazla beklentiliyim deliler gibi beklentiliyim. İmkansız gibi coğu zaten ama inanıyorum yapacağım diyorum ama yapılacak gibi gorunmuyor. Cok fazla meslek birden istiyorum hem de idollerim kadar iyi olmak en iyisi olmak: Oyunculuk ( benedict cumberbatch ) / dijital oyun yapımcısı ( hideo kojima ) / genetik muhendisliği / makine muhendisliği / fizik profesoru ( Tesla ) / kaleci ( manuel neuer ) / siyasetci (Ataturk) / yazar / muzisyen (Joker/hayki) evet şaka değil cidden istiyorum hem de hepsini umutlu muyum evet ama bazen bile dalga geciyorum en iyi okulunda okumak istiyorum hedefimdeki universite california universitesi genetik icin. Depaul universitesi oyunculuk icin yani aşırı buyuk. Zirvede olmak icin en yuksek dağı sec.
Tek eğitim değil başka konularda da en iyiyi isterim sevdiğim kişi dunyanın belki de en iyi oyuncusu bile olabilir ve aynı milletten bile değiliz aynı dilden değiliz. Bana doğma buyume bir Amerikalı gibi bir İngilizce lazım. Cok kiloluyum 94 kilo falanım kas desen cok az var ve cirkinim. Boyum var Allah'tan yoksa tipim 0. agresifim ve Hiper aktifim. Sabrım 0. kibar davranamıyorum kimseye. Yani bir kızın istiyeceği son insanım. Yaşım 14 daha yol var ama ben cıldırıyorum yine de evde sinir krizi geciriyorum. Ve yol olsa bile şans faktorunun cok yuksek bir etkisi var. Annem babam oğretmen Turkiye'ye gore iyi ama Amerika icin 1000 dolar falan ediyor aylık. Evde durduk yere ağlıyorum sinirden. Yardım edin yoksa cıldıracağım. Ek olarak kimse tam hedeflerimden haberdar değil ben bile bazen bilmiyorum. Hedef duşur demeyin bana asla yapmak isteyeceğim son şeylerden biri. Yoneticiler lutfen yazım hatalarını tek bir seferlik dikkate almayabilir mi sinir krizi geciriyorum şu an yazdığımı okuyamıyorum bile. Motivasyon bozmak icin gelenler gitsin şimdiden. Hedeflerime varıcam bir gun o yuzden Fatih Mehmet yılmaz unutmayın bu adı.
Yuksek hedeflerim var durduk yere stres yapıyorum
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Yuksek hedeflerim var durduk yere stres yapıyorum