2004 doğumluyum ve şu an 11.sınıf sayısal bolumu oğrencisiyim. İleri de buyuk yerlere gelmek istiyorum ve bu da eğitimden geciyor. Cok calışkan değilim ama sadece okul dersleri konusunda, bu sebepten başarısızım. Aslında okul benim icin travma bunun sebebini şoyle acıklıyım; birinci sınıftayken cok anlamsız yere okuldan atılıyordum ve okuma yazmayı neredeyse 3.sınıfta oğrendim. Bunların uzerine annem goğus kanseri oldu ve 3, 4,5.sınıflarım annemin tedavi sureciyle gecti. Orta okula yeni bir şehirde başladım, okul ortamı ve sınıf ortamı beni icine donuk biri haline getirdi butun sosyal hayatım bitti. Sonra LGS sınvına girdim ve taban puanına yakın bir puan aldım. Şimdi sıradan bir mahalle okulunda okuyorum, neredeyse hic arkadaşım yok. 2 yıl sonra universite sınava gireceğim ve sınava nereden calışmaya başlıyayım herhangi bir fikrim yok. Eğer sınavı kazanamazsam bir yeteneğim ya da yapabileceğim hicbir iş yok ve surekli depresif bir haldeyim. Artık hayatıma bir yon vermem lazım ve sizin tavsiyelerinize cok ihtiyacım var.