Babam notlarımı oğrendi
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Babam notlarımı oğrendi
-
23-10-2022, 21:42:22Arkadaşlar herkese selam! Lise 2'yim ve bugun babam okuldaki durumumu oğrenmek icin bugun okula geldi. Tabii beni de cağırdılar hemen gittim yanlarına. Mudur, babam, sınıf hocam konuşuyorlardı. Yanlarına gittiğimde mudur ilk başta halimi hatrımı sordu "iyiyim, teşekkur ederim" dedim. Sonucta COVID-19 vakasından dolayı doğru durust 9. sınıfı ne olduğu anlaşılmadan gecti ve bu yuzden beni etkilediği icin 10. sınıfın ilk donemi pek başarılı olamadım. Okulda mudurun odasına gittiğim zaman hal hatır sorduktan sonra notlarımı sormaya başladı nasıl gidiyor falan sordu. En duşuk notlarımdan soyletmeye başladı bana. Tarihten kac aldın diye sordu 12 dedim. Matematiğin 17 dedi bana. Daha sonrasında seneye alan sececeksiniz dedi senin notlarına baktığımız zaman ne sozel ne sayısal ne eşit ağırlık secebilirsin dedi. Hani dedi sozelin iyi olsa tamam bu adam sozelci sozele gitsin diyeceğiz ama o da kotu dedi. Ve haliyle icten ice babam pek dışarıya belli etmeden bana icinden sinirlendi. Akşam eve geldiğinde haliyle sinirli bir şekilde gelecek. Ve icimde biraz endişe var. Sizce ne yapmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum iyi Sosyaller!