Meslek tercihi
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Meslek tercihi
-
23-10-2022, 21:37:51Merhaba abilerim, benim sayısalım ve İngilizce dersim cok kotudur. Ben 4 gun icinde lise tercihi yapacağım fakat hangi bolume gideceğime karar vermiş değilim. Bilişim muhendisliğine gitmeyi duşunuyordum fakat universitede vs. bilgisayarın her şeyinde İngilizce şartmış. Muhasebe ve finans bolumu dedim matematik lazımmış. Ondan sonra diğer muhendislik dallarına baktım elektrik-elektronik sonra makine muhendisliği onların sanırım matematikle fazla işi yok daha cok fizikle işi varmış. Şimdi oncelikle benim verdiğim, oğrendiğim bilgiler doğru mudur abilerim. Doğru diyelim ben hangi mesleği secmeliyim. Sağlık bolumu zaten bana gore değil. Bir de elektrik-elektronik ve makine muhendisliği cizim gerektiriyormuş acaba cok mu gerektiriyor yani benim cizimim kotudur ve boyle ince işlerden anlamam ( ince iş derken yani nasıl diyeyim boyle bir şeye iyice yaklaşıp ince ince yavaş yavaş yapmak ) sizce verdiğim bilgilere gore benim hangi mesleğe yonelmem lazım bir de verdiğim bilgilerin doğruluğu hakkında cok bilgim yok son 4 gunum kaldı. Şimdiden teşekkurler.