Merhabalar bugun sınavını olacağım dersin oğretmeni gelmedi ve başka bir oğretmenin dersinde olduk sınavı. Buraya kadar her şey normal neyse sınavı olduk bitirdik. Sonra bizi kontrol eden oğretmen 2. dersinde bizi yanına cağırdı ve şoyle dedi "siz birbirinizden kopya cektiniz mi?" Biz ise karşı cıktık tabii ama oğretmenin tavrı şu oldu "yakın notlar alırsanız bunu iletmek durumunda kalacağım" gibisinden bir cumle kurdu. Yanımda ki arkadaşım ise en yakın arkadaşımdan birisi bu da olayı daha da şuphelendiriyor. Sınav esnasında sadece tek bir konuşma oldu o da yanımdaki arkadaşımın bana "15'i ne yaptın" dedi. Ben de "salladım" diyerek gectim. İşin daha kotu tarafı ise bazı yanlışlarımız aynı... Neyse bu konuyu sınavını olduğumuz dersin oğretmeni ile konuşmak icin yanına gittim. Oğretmen ile aramız iyi. Her sabah selamımı veririm gunaydın derim vs. Oğretmenin yanına gittiğimde şoyle dedim "hocam bir konu hakkında konuşabilir miyiz?" oğretmen ise hemen "kopya mı?" dedi. Acaba bunu bizi kontrol eden hoca mı soyledi yoksa tahmin mi etti bilemiyorum (tahmin ettiğini sanmıyorum cunku başka bir zaman konuşmaya gittiğimde herhangi bir tahminde bulunmuyordu) Ondan sonra ben ise "evet hocam" diyerek konuyu anlattım. Devamını olayı anlatıp şoyle dedim "isterseniz butun soruların acıklaması ile nasıl yaptığımı soyleyebilirim dedim. Zaten siz tanıyorsunuz beni hocam" falan dedim. Oğretmen giderken "tamam rahat olun siz merak etmeyin" diyerek gitti. Ama icimde hala bir kuşku var sizce kopya damgası yer miyim yoksa durumdan anlayabilirler mi? Eğer kopya damgası da yersem 2. sınava bile girmeye razıyım cunku yine aynı puanı yakalayacağımı biliyorum ama sizce inat yapıp direk 0'ı girer mi?
Yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyan ve cevaplayan herkese teşekkur ederim.
Kopya cekmek ile suclanıyorum
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Kopya cekmek ile suclanıyorum