1-Ezbere dayalı eğitim var.
2-Verilen bilgiler sadece sınavda uygulamanız icin sınavdan sonra bilgileri unutsanız da hicbir onemi yok.
3-Verilen eğitim oğrenmek icin değil mesela ortaokul bittiğinde kacımız İngilizce biliyorduk?
4-Verilen eğitim cok ağır ama hicbir işe yaramıyor 7 saat eğitim goruyoruz eve gelmişim yorgunluktan bayılacağım neredeyse gelmiş bana diyorlar ki yarım saat mola verip test cozmem tekrar yapmam gerekiyormuş niye tekrar yapıyorum ki aaaaa yoksa siz adam gibi dersi mi anlatamıyorsunuz?
5-Disiplin sistemi cok sacma ben hocanın anasına kufur edeni gordum.
6-Sacma sacma kurallar var derste tuvalete gitmemek mesela tenefuslerde okula girdirmiyorsunuz nasıl tuvalete gidebilirim hadi onu da gectim hoca niye derste tuvalete gidebilme izni var onun tenefusu yok mu?
7-Hocaların sacma fikirleri var dediğine bak "ben size burada istersem derste vermem oturduğum yerden paramı kazanırım" ne guzel iş ya.
8-Turkiye eğitime en az para yatıran ulkelerden biri oğrencilerden toner ve aidat alınması lazımmış ki sana duzgun eğitim verilebilsin peki bunları neden devlet karşılamıyor.
9-Veliler okulu kreş gibi goruyor aman cocuk gitsin de ben de kafa dinleyeyim.
10-cocuklara kucuk yaşta verilmesi gereken sorumluluklar verilmediği icin cocuklar kendi hayatlarını kurduklarında ne yapacaklarını bilmedikleri icin bocalıyorlar.
Burada sayamayacağımdan cok şey daha var isteyenlerle gerekli ahlak cercevesinde bu konuyu tartışırım yeter artık ben bezdim bu sistemden.