Oncelikle belirteyim şu an 11. sınıfım bolumum sayısal, seneye universite sınavına gireceğim. Hayatım boyunca duzgun bir şekilde ders calışmadım. TEOG'da bile arkadaşlarım haftada 1000 soru cozerken ben tum yıl boyunca 1000 soru civarı cozmuşumdur. Sayısal okuyorum ama matematiğim cok kotu, sırf Fen derslerine ilgim var diye sayısal sectim. Matematiğe bir turlu kafam basmadı veya ben oğrenmeye calışmadım. İlerideki yapacağım meslek olarak hicbir fikrim yok. Eğer sınava calışmayıp ne yapıyorsun diye soracak olursanız da hicbir şey yapmıyorum. Cok nadir oyun oynuyorum onun haricinde sadece muzik dinleyip internette dolaşıyorum, film-dizi falan da izlemiyorum. Sınavdaki sıralama hedefim 200 bin ile 150 bin arası. Benim duşuncem universitenin cok da bir onemi olmadığı yonunde. Yani ha 300 bin sıralamaya sahip okula girmişsin ha 150 bin sıralamalı okula girmişsin yonunde. Buyuk bir ihtimal bu duşuncem yanlıştır da. Bazı forumlarda benim gibi olanlara universite okumak cok da zorunlu değil diye cevap vermişler ama ailem 3 yıl boyunca ozel okula gonderdi yani onları mahcup etmek istemiyorum Sizce ne yapmalıyım? Bana bir yol gosterin.