Merhabalar. Gecen ay A2 motosiklet ehliyeti icin direksiyon sınavına girdim. Hava da motor da cok soğuktu, parkurda motosikleti bir kere stop ettirdim ve komisyon bana kaldığımı soyledi.
Zorunlu telafi direksiyon ders ucreti ve sınav ucretini tekrar odeyip bugun telafi derse katılmaya gittim ve yeni motosiklet eğitmeni ile konuşurken motosikleti stop edip kaldığımı falan soyluyordum o da sınav gunu kendisinin de olduğunu bir kere stop etme hakkımızın olduğunu soyledi komisyona itiraz etmiş, komisyon da bir dahakine oyle yaparız diye cevap vermiş.
Doğruluğunu teyit etmek icin başka hocalara sordum ve sınav parkur kurallarına baktım ve gercekten bir kere stop etme hakkımın olduğunu doğruladım.
Arkadaşlar bu insanlar daha parkur kurallarını bilmiyorlar komisyon olarak nasıl benim sınavımda hakkımı yiyip beni maddi manevi zarara sokabiliyorlar? Benim ne sucum vardı? Sınav ucreti ve zorunlu ders ucreti olarak 400 TL ustune yeni yıl vergi zammı ile 150-200 TL neredeyse 600 TL maddi zararım var ben bu sınava itiraz etmek istiyorum kimse parasını sokakta kazanmıyor sonucta.
Ehliyet sınavları devletin para kapısı haline gelmiş durumda ben bu sınavı nereye itiraz edebilirim ne yapabilirim benim apacık hakkım yenildi tavsiyelerinize acığım.
MEB direksiyon sınavı haksız yere sınavdan kaldım
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- MEB direksiyon sınavı haksız yere sınavdan kaldım