Arkadaşlar ortalama bir fen lisesindeyim. Annem değilde babam cok fazla baskı uyguluyor. Daha 9. sınıfım. Ablam 11'e gitmesine rağmen ona ders calış demeyip bana sarıyorlar ki ablamın daha cok calışması gerektiği kanaatindeyim. Babam bu konuda bana cok fazla baskı uyguluyor. Mesela bir denemede 17. oldum bir şey demedi ama kaydırma yaptığım sınav sonrası acıklama yapmama rağmen bu nasıl sonuc falan dedi fakat ablam benimle aynı sonucu alınca hic kızmıyor.
Ve bir matematik hocam. 2 haftalık tatil icin yığınla test verdi bize. Yetmedi EBA uzerinden test odevi yolluyor. Yapmazsak ceza var. Verdiği matematik testleri cok zor fakat diğer derslerden de bir o kadar test verdi. Soyleyin bu cocuk ne yapsın? Bu sınıf ne yapsın?
Bugun hoca gruba yazmış 'Sadece matematik testlerinin cevapları soruluyor, neden?' diye. Babam bana attı neden diye sordu. Bende cok fazla işlem gerektiren cok fazla matematik testi olduğunu once matematik cozup sonra diğer derslere gececeğimizi soylememe rağmen bana 'Hocanın emeğine yazık başka bir şey demiyorum' yazdı. O sırada test cozuyordum testi bıraktım kafam iyice dağıldı. Bunlar beni robot falan mı sanıyor? Bıktım bu olaylardan. 15 yaşımda gelen baskıya bak.
Sizce ne yapmalıyım?
Uzerimde cok fazla baskı var
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Uzerimde cok fazla baskı var