Bildiğiniz gibi Corona Virus nedeniyle okullar tatil edildi, 1 hafta tatil, sonraki hafta uzaktan eğitim programı uygulayacaklarını soylediler. Uzaktan eğitimden kastımız teknolojik ortamdan olacağı yonunde. Hatta mujdeler ile 3 GB ucretsiz internet de gondereceklermiş bu vesile ile. Sizce bu uzaktan eğitim programı nasıl olacak, nasıl hayal ediyorsunuz, nasıl olmasını istersiniz duşuncelerinizi merak ediyorum.
Kaynaklar:

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk'tan "Tatil ve Uzaktan Eğitim" İle İlgili Detaylı Acıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk'tan "Tatil ve Uzaktan Eğitim" İle İlgili Detaylı Acıklama.... Tum detaylar haberimizde (mebpersonel.com)
www.mebpersonel.com

SON DAKİKA HABERİ: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk'tan uzaktan eğitim acıklaması SON DAKİKA HABERİ: Corona virus onlemleri ve uzaktan eğitim hakkında acıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk, "23 Mart'tan itibaren ders ortamını eve taşıyacağız. Tum altyapı hazırlıklarımız tamamlandı. Haftalık ders programları yapılandırılarak, EBA ile internet uzerinden, TRT ile...
www.ntv.com.tr

Okullarda Uzaktan Eğitim nasıl olacak? Haberin detayları icin tıklayınız
www.haberturk.com