Universiteye gittiniz mi? Ben 12. sınıfım ve universitenin doktorluk, oğretmenlik, muhendislik dışında gereksiz olduğunu duşunuyorum.
Şu an yazılım okuyorum aslında okumuyorum cunku 10 ve 11. sınıfı (korona yuzunden) okumadığımız icin şu an şunu ekrana yazdır bunu ekranda goster 1 arttır tarzı giriş seviyesi şeyleri goruyoruz, bence gereksiz şeyler. Şu an zaten Udemy ve BTK ustunden en iyi yazılım hocalarından Kotlin dersi alarak mobil uygulama yazıyorum.
Sizce yazılım kodlama hakkında internette bu kadar ders varken universiteye gidip ac acıkta kazık kiralarla kotu eğitim sisteminin icinde surunup bir kağıt parcası icin hayatımı geleceğimi 4 yılımı cop etmeye değer mi? Zaten Turkiye'de once torpile sonra tecrubeye bakıyorlar, ben kimsenin diplomaya baktığına inanmıyorum. Yetenek onemli bence.
Eğer universiteye gitmezsem sanayi tarzı yerlere gonderirler muhtemelen ben o tarz yerlerde ben olmam insanlıktan cıkarım o yuzden halam yengem 4 5 kadın ile amaleliğe giderim. Her gun de kendi uygulamamı geliştirmeye devam ederim bu arada uygulama fikrim orijinal değil ama mukemmel cok iyi gelir elde edeceğimi duşunuyorum.
Dayımın eli kolu uzundur universiteye gitmem icin ısrar ediyor bir şekil hallederiz kafasında ailem ne olursan ol asgari ucretle bir yere girsen yeter kafasındalar. Bana guvendiklerini saygı duyduklarını duşunmuyorum ben bana saygı duymayan insana saygı duymayı bırak hem kinlenir hem nefret ederim ailem de olsa. O yuzden hic kimsenin fikrini almadan kendi kararlarımı verip bir şeyler yapmak istiyorum. Ama siz ne diyeceksiniz merak ediyorum.