Herkese iyi gunler,
9. sınıf fen lisesi oğrencisiyim. Ders calışma sorunum var. Omrum hayatım boyunca ders calışmadan dereceler yaptım (evet daha pek bir şey yaşamadım veya herhangi bir şey başarmadım ama bunu belirtmemin sebebi calışan kişilerin benden daha kotu durumda olmuş olması.) Ama artık bazı şeylerin farkına vardım ve ders calışmak istiyorum. İstek var ama icraat yok. Eve geliyorum bilgisayarı acmamla bir akşam yemeği saati geliyor. Yemekten sonra ise saatin nasıl bu kadar hızlı gectiğini anlamıyorum aniden 12 oluyor. Odevlerimi hicbir zaman zamanında bitirmedim hep okulda son dakika yaptım ( fazla olduğunda arkadaşlardan gecirdim.) Ve istemsiz bir şekilde hep ders calışmayı erteliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada kendime bircok tavsiye verdim, erteleme, teknolojiden uzak dur, ders calış gibi ama olmuyor delireceğim gercekten cok istiyorum calışmayı ama calışamıyorum. Cok fazla eksiğim var ama sınavdan bir gun once bir goz attığımda sınıf ortalamasına yakın not alabiliyorum, ama konular biriktikce cok zor olacak ilk sınavlar başlamadan once tavsiye bekliyorum
umarım cok uzatıp sizleri sıkmamışımdır...