Selamlar dostlarım.
Bu konunun benzerleri ile birlikte sanırım 10.acışım ancak hala net bir cevap alamadım.
Herkesin doğal olarak bazı hayalleri vardır. Benimki ise Amerika'da yaşamak, calışmak, okumak ancak bunun konusunu ne zaman başka birisine acsam ya sacma sacma konuşuyor ya da bana tam cevaplar veremiyor. Bu konuyu forumda actığımda da bazıları doğru duzgun cevaplar yazmışken bazıları da melih amerikadasın gibi gereksiz espiriler yaptı. Neyse konumuza gelelim ben eşit ağırlık oğrencisiyim kafamda henuz belli bir meslek yok. Turkiye'de iş, yaşama gereksinimleri bana gore zor ve benim hayallerimin baş tacı olan Amerika'da okumak istiyorum. Okumak olmasa bile en azından orada bir iş sahibi olmak bunun icin neler yapmam gerek. Orada universite okumam icin en iyi meslek nedir? Kac puan yapmam gerek? Universite olmasa bile iş sahibi olmam icin en kral meslek hangisidir? İngilizcem kotu değil derdimi anlatacak kadarını biliyorum ustune ekleme yaparak daha da iyi olabilirim ama orada hızlı konuşuyolar oraya gitsem bile onları nasıl daha iyi anlarım? Gibi soruları bilen bilmeyen herkes cevaplarsa guzel olur.
Şimdiden teşekkurler.
İyi Forumlar.
Amerika'da Okumak
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Amerika'da Okumak