Merhaba. Ben 11. sınıf sayısal oğrencisiyim. 9 ve 10. sınıfta dersleri derste dinledim fakat tekrar etmediğimden dolayı unuttum. Ortalamam 91. 11. sınıfta 47 kitap okudum, bilgisayarla derin bir calışma yaptım bu yuzden 80 ortalamam var. Pazartesi gunu spora başladım. Hedefimde hava harp okulu ve İTU, ODTU muhendislik var ama kararsızım. Oncelikle acık lise ye gecerek daha iyi bir calışma ve daha iyi bir odaklanma sağlayacağımdan eminim. Hem kendimi geliştirebileceğim hem derslere asılacağım. Birkac sorum var, duyduğuma gore burslar alınmıyor acık lisede KYK bursu falan bu doğru mu? Erasmus, wat gibi programlarda ise dezavantaj. Bu gibi konularda bilgi sahibi olanlar yazabilir mi? Acığa gecilmeli mi? Sıralama olarak 3K istiyorum sayısalda. TYT de 60 70 net civarı yapıyorum. Onerileriniz varsa sevinirim. Anadolu lisesi oğrencisiyim ve okulumuz 10. sınıfta iken sosyal bilimler oldu ve sosyal bilimler diploması verilecekmiş bizlere de bu diploma onemli mi? Acık lise diploması ile farkı var mı? Teşekkur ederim.
@Little Cat siz bilgilisiniz sanırsam bilgi verebilir misiniz?
Acık lise mezunu olunca KYK bursu alınmıyor mu?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Acık lise mezunu olunca KYK bursu alınmıyor mu?