Diploma notum duşuk o yuzden şimdiki Turkce ve sosyal netime ek olarak 30'ar sayısal neti eklediğimde 159k, 25'er net eklediğimde 189k geliyor gibi gorunuyor. Turkce de 25-30 altına duşmuyorum genelde ve o da paragraf sayesinde. Sosyalde hep 13 geliyor. "bilgiden değil yorumdan."
Benim soracağım şey daha cok yetişir mi yetişmez mi şeklinden biraz daha farklı. Benim soracağım şey "nedir bu AYT matemetik?" gunumden kısarak kalan sureyi uzatıp gercekten matematikten 25'şer fenden de 10 net yapamaz mıyım?
TYT matematik yoruma ve yapsan bile sureni cok yiyecek olan sorulara sahip olduğu icin TYT konularını AYT icinde pekiştirip TYT'den olduğu kadar yapmayı ve TYT matematikte pek durmadan fene yoğunlaşıp TYT fen netimi arttırıp, matemetikte 13 15 bandında kalsam daha mı mantıklı olur diye duşundum ama yine bilgim olmadığı icin ne daha doğru bilemedim. Bir yanımda bitene kadar sadece matematik geometri kasıp, eğer biterse kalan surede fene gir diyor. Bir yanımda her ikisinde de nispeten daha kolay konular olduğundan beraber goturup olduğu kadar yap diyor. "daha o konuları bile bilmiyorum ic ice olduğu icin hepsi.
Verebileceğiniz tavsiyeler ve duşuncelerinizi paylaşırsanız sevinirim, cok fena cıkmazdayım ve deneyimli birilerinin yardımına cok ihtiyacım var.