Merhaba, şimdi zamanınızı calmadan konuya gireyim.

-TYT fen bitirdim (biyoloji-kimya) sayılır sadece fiziğin yarısı falan kaldı. Ve cok da iyiyim yatarak bile yaparım.
-TYT matematikte 49. gunde mat rehberi ile 17. gun yan koklu sayılara gectim, ondan sonra problemler var onlar bitince fonksiyonlar ve polinom vs. var. AYT matematiğe hic başlamadım.
-AYT fen başladım. Kimyada 1. uniteyi, biyolojide 3 konuyu fizikte de 1. konuyu bitirdim. Başındayım sayılır.
-Her gun paragraf cozuyorum 20-30 tane ama bu aralar sıkılmamdan dolayı aksadı yarın devam edeceğim.
-Kitap okuyorum ama bir yandan da okuyorum evet eşeklik yapıyorum kitap rafta duruyor ama gidip de okumuyorum.

ne diyorsunuz evet kotuyum kabul ediyorum. matematiği fen gibi kolay anlamıyorum doğaldır ama hepsi ortaokul temellerinden işte. Şimdi de cezasını cekiyorum. Bu pişmanlıkla beraber kendim bitirebileceğime inanıyorum ve calışma saatlerimi artıracağım. Cevremde 1 arkadaşım cok calışkan ama diğerleri oyle değil.

Hic denemeye de girmedim derhaneye gitmiyorum cunku. Ve surekli surekli deneme yapmak da sacma geliyor dershane misali. Son 30 gun denemeye abanacağım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Varsa kotu yorumunuz kendinize kalsın normalde eleştiriye acık olsam da psikoloji sarsılınca kaldıramayabiliyorum.