İkinci sınavın barajı kac puan? Yani ikinci sınavı da gececeğim ama gecebilmem icin hangi koşulları sağlamam lazım?
Twitter'da ortaokul uygulama sınavlarından bazı resimler paylaşılmış. Surprizbozan'da bırakıyorum bazı resimleri. Ben Lise seviyesindeki sınava gireceğim, konumuz Ortaokul ile aynı ama bizden istenen proje aynı mı? Resimlere baktığım kadarıyla kolay gozukuyor, malzemeler hakkında da az cok bilgi edinilebilir ama beklentimi boyle ayarlayıp sınav gunu surprizle karşılaşmak istemiyorum. Bu paragraftaki asıl sorum, koyu işaretlediğim kısım.
Surprizbozan
Ucuncu sorum ise, ben şimdi uygulama sınavını da kazandım diyelim amma velakin ilk sınavdan hala kurtulamayacağım, 70% ilk sınavın puanından 30%'da ikinci sınavınkinden alınıp toplanacakmış. İlk sınav puanım yeterli gelmeyip toplam değerlendirmeden kalma ihtimalim var mı?
Son sorum ise, kazanmam durumunda eğitimim ne zaman başlayacak, ne kadar surecek ve ne oğretilecek?
@İbrahim Zdemir siz bu projede geliştiricilerden biriydiniz yanlış hatırlamıyorsam, musaitseniz eğer beni aydınlatabilir misiniz?