Bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz ?

MEB'den tartışma yaratacak duzenleme: Devamsız oğrencinin velisine para cezası Milli Eğitim Bakanlığı, oğrenci devamsızlığının bir turlu azaltılamaması uzerine tartışma yaratacak bir onlem buldu. Uyarılmasına karşın cocuğu devamsızlık
www.birgun.net

Flaş İddia: Devamsızlık Yapan Oğrencilere Para Cezası Kesilecek Birgun 'de flaş bir haber yer aldı. Soz konusu haberde devamsızlık yapan oğrencilerin velilerine uyarı yapılacak. Uyarı sonrası devamsızlık sorunu devam ederse para cezası kesileceği iddia edildi.
www.kamubulteni.com

Tartışma Yaratacak Duzenleme: Uyarıya Rağmen Devamsızlık Yapan Oğrenci Velisine Para Cezası Milli Eğitim Bakanlığı, oğrenci devamsızlığının bir turlu azaltılamaması uzerine tartışma yaratacak bir onlem buldu. Uyarılmasına karşın cocuğu devamsızlık y...
onedio.com

MEB: Devamsız oğrencinin velisine para cezası yeni uygulama değil Milli Eğitim Bakanlığı'ndan, okulca kabul edilecek gecerli sebepler dışında cocuğunu okula gondermeyen velilere idari para cezası verilmesine yonelik uygulamaya ilişkin acıklama yapıldı.
www.cumhuriyet.com.tr

Milli Eğitim'den okullarda devamsızlık duzenlemesi; velilere para cezası kesilecek Milli Eğitim'den okullarda devamsızlık duzenlemesi; velilere para cezası kesilecek
t24.com.tr