Selam, şu an an itibari ile kumelere gectim. Şubat bitmeden AYT matematik başlayacağım. TYT fen bitti, AYT fen konularından başlardan 2 tane başlarından bitirdim 3 dersten. Fen konusunda gram sıkıntım yok ama dershaneye giden bir arkadaşım bana kendisinin AYT mat calıştığını falan soyledi. Ben TYT mat icin biraz gec kaldım maalesef. 4 ayda son ay denemeler harici tum konuları kapatabileceğime inanıyorum fakat universite sınavına girmiş insanlarda yorum yapabilir mi? Her gun aklıma geldikce vicdan azabı cekiyorum keşke yazın bitirseydim TYT'yi diye ama keşkelere kanmayıp devam ediyorum.
Not: TYT matematiğin konularını bu yuzden fazla soru cozmeden geciyorum. Amacım son ceyrek yani mantıktan sonrası denilen AYT temeline hızlıca ulaşmaktı. Bu bağlamda problemler kısmını son haftaya kadar tekrar etmeyi duşunerekten fazla ustune duşmedim. Yani mesela hareket problemlerini yapabiliyorum ama yaş konusunda fazla ustune durmadım o şekilde.
Ne yapıp şu stresi azaltabilirim. Hedefim 1K falan da değil Ankara icinde ozellikle gazi, Ankara, hacettepe bu 3 okuldan makine muhendisliği Turkce-İngilizce kazansam yeter. Muzik dinlerken bile aklıma gelmeye başladı bu can sıkıcı durum.
YKS konularında geride miyim?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- YKS konularında geride miyim?