Bunun gibi yazıları cok gormuşunuzdur bire bir diyalog icerisinde olmak icin ben de boyle bir yazı paylaşmak istedim size bir şey danışmak istiyorum. Ben 23 yaşında meslek lisesi muzunu bir bireyim lise bittiği zaman butun arkadaşlarım universite sınavına calışıp iyi kotu bir yer kazandı ama ben ne sınava calışabildim ne de bir yere girip duzenli maaş alabildim. Bazı psikolojik sıkıntılarım oldu ve bunu atlatmam cok uzun zaman surdu artık hayatıma bir duzene sokmak istiyorum. Bu yuzden sınava calışmaya karar verdim ama daha once bircok kez bu kararı alıp 1 hafta dolmadan bırakmıştım. Bunun nedeni herhalde kendime gore bir bolum bulamamam ama artık sıkıldım halen nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ama bir yerden başlamam gerek bana verebileceğiniz tavsiyeler nedir? Gercekten hic temelim yok ve ders calışma duzeni derseniz zamanında 10 dakika bile zor kalıyordum ama artık şartlayacağım kendimi. Calışmasam bile kitap başında kalacağım. Size kendi ustunde uyguladığınız taktikler nelerdir ve hangi bolumu onerirsiniz? Yakın bir arkadaşım senin hicbir temelim yok sadece TYT'ye calış yoksa diğer turlu şansın olmaz dedi. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden yardımcı olanlara teşekkur ederim.