1. sorum
Selam, ben 15 yaşındayım. Kendimi bildim bileli yurt dışı (Amerika) hayalim var, cok girişimci bir gencim ve ileride yurt dışında yaşayıp zengin olmak istiyorum. Biliyorum ki sadece okula giderek, akademik başarı yaparak zengin olunmaz ama yurt dışına gitmem icin imkan olabilir. Meslek lisesindeyim, video editorluğu yapmayı cok seviyorum daha once YouTube kanalım da oldu, buyuk farklı YouTube kanallarına editorluk de yaptım ama bu lisedeki bolumum bilişim (C# kodlama) oğreniyoruz. Sizce kodlamaya mı yoğunlaşayım yoksa editorluk yapmaya devam mı edeyim? Hangisini seviyorsun diyorsanız editorluk yapmayı daha cok seviyorum. Universitede work and travel yapmayı duşunuyorum Amerika'ya gitmek icin. Sizce kodlamaya mı yoğunlaşayım Amerika'ya rahat gidebilmek icin yoksa editorluğe devam mı edeyim? Editorluğe devam edersem universite de TV, Radyo ve Sinema bolumune gideceğim.

2. sorum
Bir de hic temelim yok ben okula hic calışmıyordum, surekli girişimcilik start-up falan duşunuyordum ama bu 2. donemde başladım ders calışmaya. Dediğim gibi temelim yok, ne kadar saat calışmalıyım gunde, mola saatlerim ne kadar olacak? Sizden bilgi almak istiyorum