10.sınıfı bitirdim, 9.sınıf 2.donem, 10.sınıf 1.-2.donem matematik sınavlarım 0. 9.sınıfta rehberlik hocamız derse gelip sınavla alakalı bilgi verdiği sırada benim istediğim bolum ile alakalı soru yoneltmemin ardından matematik hocamın verdiği "Senin bilgisayar muhendisi olma ihtimalin sıfır, yok yani olamazsın sen." demesiyle saldım her şeyi. Ancak 10.sınıfın son 2 ayında temel liseye gectim, oradaki hocalarım da yapabilirsin, gec değil vs. tarzı şeyler soyledi biraz da olsa her şeyi toparlama isteği doğdu icime. Ancak o dediklerini de unutamıyorum, nefret ediyorum o hocadan ama sonucta 50 yaşlarına kadar oğretmenlik yapmış, tecrubesini de yok sayamam. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, 10.sınıfa kadar yata yata geldim bundan sonra 2 senenin acığını kapatmam mumkun mu? Ne kadar mumkun? Ne yapmam gerekiyor? Hem yazılım hem okul derslerini bir arada yurutebilir miyim? Bolumu kazanabilirsem boş da gitmek istemiyorum, en az 2 yazılım dili oğrenmek istiyorum. Bir arada yurutebilir miyim? Dersleri Udemy'den alıyorum bu arada.