Boş vaktiniz varsa okuyunuz!
Cok şey yaşadım fakat bunları ne anlatarak boş yere vaktinizi almak, aklıma getirmek istemiyorum olay şu: Bu yaşadığım şeyler sonucunda ne olduğunu bilemeden okulu onemsememeye başladım ve yavaş yavaş hevesim kayboldu cevremde konuşabileceğim kimsem yok bir hasta haliyle bana bakan babam var okuma yazma bilmez kendimi bildim bileli neredeyse hep onunla yaşadım, yaşıyorum. Tek başıma kimseye danışmadan sorunlarla mucadele verdim sıkıntılarımı kimseye anlatmadım, anlatamadım ama ustesinden geldim fakat bana bir şeyler oldu. Her neyse beni asıl uzen sıfırdan başlamak değil ben bu noktaya gelmeden once LGS sınavının hayalini kuran birisiydim "yuksek puan alacağım babamın emeklerinin karşılığını vereceğim" hayaliydi şu an icimde bir pişmanlık var okul ile ilgili kısma donersek: İlk donem sınavlarını verdim ve calışmama rağmen matematik haric diğer derslerden iyi puanlar aldım ama ortada şoyle bir durum var benim devamsızlığım yuz gun olarak sisteme girilmişti en son ve 2. donem hic gitmedim ne yapacağımı bilmiyorum, bilemiyorum ileride tekrar aynı şansı yakalayıp universite giriş sınavında LGS sınavında hayalini kurduğum başarıya erişebilir miyim? Ne yapabilirim? Bir şekilde her şeyi aşıp LGS sınavına girebilir miyim? Alınabilecek en kotu puanı alsam gideceğim okulda başarabilir miyim?