Sucum olmayan bir olay yuzunden hocanın beni suclaması
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Sucum olmayan bir olay yuzunden hocanın beni suclaması
-
23-10-2022, 18:38:26Bugun son dersimiz boştu ve sınıfta 28 kişiydik. 26 erkek 2 kız vardı. Sınıf başkanı olarak nobetci hocaya defteri imzalattım ve dolap anahtarını almak icin yukarı cıktım. İndiğimde hoca bana son 3-4 dakika kala ac demişti dolabı. Ben de servise yetişebilmek adına 5-6 dakika kala acmıştım dolabı. Sınıfta arkadaşlarla sohbet ederken başkan yardımcısı ve arkasındaki 7-8 kişi son 1-2 dakika kala kacmıştı dersten. Ben de zil caldı sanıp cıktım ancak nobetci hoca yakalayıp neden cıkmalarına izin verdin dedi. Ben de zil caldığını sandım dedim ancak "senin yapacağın başkanlıkta ancak bu kadar olur zaten!" dedi, cok umursamadım ve cektim gittim. Daha sonra arkamdan "Allah belanı versin!" dedi. Ben bu hakareti yiyecek kadar ne yapmış olabilirim ki? 26 tane erkeğe sahip cıkamadım diye mi? Eğer oyleyse gelsin kendisi başkanlık yapsın. Hem onun hizmetcisi gibi her istediğini yapalım hem de durduk yere azar işitelim. Bu fizik hocaları neden boyle? Neden bu kadar egoistler? Genelleme yapmıyorum tabii ki ama coğunluğu oyle. Aşırı sinirimi bozdu bu durum. Cok şukur ki bizim hocamız değil, Allah oğrencilerine sabır versin.