Bu sene Lise 1'e gectim ve bir cocukla tanıştım. Ortak sınavlar oluyor biliyorsunuz. Astronomi sınavına girdik ve cocuğun arkasında oturuyordum ben. Hoca sıra sıra herkesin kağıdının altına baktı bir şey yazıyor mu diye ve bir şey bulamadı.
Daha sonra bir tur attı ve kalem kutularımızın icine baktı. Benimkinin icinde kağıt vardı ama Astronomi ile ilgili bir şey yazmıyordu. Sonra arkadaşımın kalem kutusunda ise Gok biliminin tanımı falan yazıyordu yani sınavdaki soruların cevabı değildi ama tanımdı astronomi ile ilgili. Bu arada hoca sınavların cevaplarını zaten vermişti sanırım Lise 1'de bu Astronomi not yukseltmek icin konulmuş.
Her neyse hoca arkadaşın kalem kutusunu aldı ve kağıdı gorunce gok bilimi falan derken kağıdını aldı sınavın 5. dakikasında. Cocuğa ciddi anlamda cok uzuldum cunku sınava gelince kopya cekmediğim halde kağıdımı aldılar eğer kopya yazılırsa E-Okul'a babam direk beni okuldan alır eğitim hayatım biter dedi. Ben de bir şey bulamadım hocayla gittik konuştuk anlattık durumu başta sınıf oğretmenine yani rehberliğe. Oğretmen tamam ben konuşurum astronomi hocanız ile dedi biz de tamam dedik. Cocuk yine ağladı gercekten uzgundu cunku eğitim hayatının bitmesinden korkuyordu cocuk bu arada cok zeki değil ama calışıyor yine de.
Daha sonra astronomi hocası ile goruştuk. O da tamam ben bakacağım dedi ama cocuk emin değil. Eğer o kopya işareti yazılırsa babası cidden okuldan alacak diye duşunuyor ve rahat duramadı. Herhangi bir şey yapma şansımız yok mu? Kağıdı alan oğretmen ise kalem kutuda ne işi var diyor ve kopya sanıyor. Hatta yanında ki 11. sınıf olan abi de şahit kopya cekmediğine. Nasıl bir şey yapabiliriz? Lutfen ciddi yardımlar edin teşekkur ederim.
Kopya cekmediği halde kağıdını almak
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Kopya cekmediği halde kağıdını almak