Arkadaşlar selam, matematiğe 0'dan başladım aylarca temel kitapta takıldım 1 konuyu 3 gunde anladığım oldu 10 gunde anladığım oldu ama sonunda temel kitabı bitirdim. Tabii matematik hakkında hicbir şey bilmeden başladım konuların adını bile bilmiyordum bu yuzden uzun surdu maalesef. Arkadaşlar elimde 49 gunde TYT matematik var artık bununla birlikte tum derslerde TYT'ye başlamak istiyorum sizden calışma programı icin tavsiye istiyorum. Sayısal bolum istiyorum(2023 sınavına hazırlanıyorum) bu yuzden Turkce, edebiyat gibi derslere birkac ay kala vakit ayırmayı duşunuyorum cunku Fen'de komple sıfır. Planım once sayısal dersleri yani TYT mat, geometri, ve feni halletmek hemen sonrasında veya TYT ile aynı anda AYT başlamak sizce nasıl? Programa nasıl calışmalıyım? Hayatımda ilk defa fen ve geometri kitabı acacağım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkur ederim. Elimde olan kitaplar: 49 gunde TYT matematik, 0'dan TYT geometri, 321 soruda problemler, aktif fizik TYT-AYT, aktif biyoloji TYT-AYT ve aktif kimya.