Okul değistirme cezası
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Okul değistirme cezası
-
23-10-2022, 17:52:59Bugun okulda bizim sınıfın yanindaki sınıfın kapisina tıklayarak o sınıfı sinirlendirmeye calışıyorduk ama onlar direk oğretmene gidip bizi sikayet ettiler ve bende vurdugum icin benim arkadasım direk beni sikayet etti. Halbuki o da kapiya vurmuştu sonra bana seni doverim yumruk atarım falan dedi atarlandi bana karsı. Ben de onun ustune yurudum bir şey yapamadı. Sonra ders zili calınca beni rehberlik cagırıyor diye cagırdı. Katlardan aşgaı inerken ders hocamızda bizi gordu nereye gidiyosunuz dedi arkadaşım rehberlige gidiyosunuz dedi. Sonra oğretmende rehberlikten kağıt alın bana getirin sonra gidin dedi tamam dedi. Sonra en aşagı kata indik ama rehberlik beni cagırmamıştı ve beni okulun dışındaki tuvalete goturdu ve eline odun gibi bir şey aldi beni dovmek icin. Sonra yanimiza 2 oğretmen geldi ve sınıfa gidin dediler sonra sınıfa ilk ben cıktım. Dedim hocaya beni rehberlik cağırmış beni tuvalete goturdu dedim beni dovecekmiş dedim sonra hoca da sinirlendi mudur yardımcısına gittik. Hoca ben tutanak tutmak istiyorum dedi ben mudur yardımcısında ağzımı bile acamadım halbuki sucsuzdum. Mudur yardıcısının odasından cıktık sınıfa gittik ve hoca bizi yok yazdı ve şu an A4 kağıdının ustune bir şeyler yazıyor. Asker ya da polis olmak istiyordum hocaya diyorum hocam ben bir şey yapmadım sicilime bir şey gecer mi dedim savunma yapman lazım falan dedi. Sicilime gecerse polis ya da asker olabilir miyim okul değistirme cezasıymış.