Arkadaşlar merhabalar. Daha onceden bircoğunuz ev arkadaşımla yaşadığım sorun konusunda yardımcı olmuştunuz(Ev arkadaşımın arkadaşları evi dağıttı). Ben tıbbi goruntuleme 1.sınıftayım, seneye universite haftanın 3 gunu sabah 8-akşam 5 uygulama derslerine girmemizi istiyor. Benim hedefim hep hukuk okumak oldu, bu bolumu kendimce sebeplerimden dolayı okuyorum. Bu uygulama dersleri diğer universitelerde orneğin adu-afsu gibi unilerde haftanın 1 gunuyle hallolabiliyorken; okuduğum universite hangi sebepten dolayı bilmiyorum bu kadar ağır koşullarda staj yaptıracaklar. Bir yandan YKS'ye başlayacağım bayramdan sonra ama seneye cok zaman kaybedeceğim. Yatay geciş yapsam başka şehre diyorum; KYK'nin cıkmama riski, yeni bir ortam vs. cok tedirgin oluyorum. Ama bir yandan burada ev arkadaşımla cok ciddi sorunlar yaşadım ki hala yaşıyorum, bu universite bana cok dezavantajlı geliyor. 1.sene bitti ama hala oturup birisiyle bile tanışamadım, gitmesi gelmesi de maliyetli oluyor vs. vs. derken gideyim diyorum ama kısır donguye giriyorum. Ben ne yapacağım arkadaşlar ya, bir akıl verin dostlar?