Matematik nasıl geliştirilebilir?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Matematik nasıl geliştirilebilir?
-
23-10-2022, 17:35:08Arkadaşlar hepinize merhaba. Lise son sınıfım. Ancak bir turlu matematik yapamıyorum. Ozel hoca geliyor eve ve dershaneye gidiyorum. Youtube'ta izlemediğim kanal, izlemediğim hoca kalmadı artık. Denemelerde rekorum 5 net. Turkcede yaklaşık 30-35 net yapıyorum keza sosyal 20 soruda 15-17 arası ama iş matematiğe gelince olmuyor. Bugun 4 saat sadece basit eşitsizlik konusuna calıştım fakat elime soru bankasını alınca resmen kalem oynatamıyorum! Bir tane soruyu cozuyorsunuz sonra başka soru tarzı geliyor kalıyorum oyle. Hedefim pilot olmak. Pilotaj bolumu değil tabii ki. Oraya girmem imkansız zaten. Ama en azından 4 yıllık sivil havacılık işletmesi kazansam ya da hava trafik kontrol kazanıp oradan 4 yıllık lisans bolumu mezunu olup Turk Hava Yollarına başvurmak istiyorum. Neden herkesin anladığı bir dersi ben anlayamıyorum? Şimdi bana calışmıyorsun, tekrar etmiyorsun diyebilirsiniz. Fakat kendimi masaya oturtuyorum acıyorum konuyla ilgili videoları fakat yok olmuyor. 4 saat calıştığım, not aldığım, soruları tek başıma cozmeye calıştığım halde olmuyor yapamıyorum. Sanırım en iyisi bir doktora gorunmek olacak yoksa sinir krizlerine gireceğim.